Recruiter voor onze vestiging in Rotterdam

Omschrijving

Als recruiter voor Werk en Vakmanschap treed je als schakel tussen onze opdrachtgevers in de technisch-industriële sectoren en kandidaten op. Je gaat een bemiddelende, coördinerende en ondersteunende rol innemen waarbij je verantwoordelijk wordt voor een breed takenpakket. Waar onze recruitment consultants zich veelal bezig houden met het A tot Z proces ligt jouw focus als recruiter bij het werven van kandidaten en onderhouden van netwerken.


De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

- Werven en selecteren van nieuwe kandidaten door middel van uiteenlopende voorlichtings-, promotie- en wervingsactiviteiten in samenwerking met de consultants van de vestiging en het marketing team.

- Opstellen van functieprofielen in samenwerking met de opdrachtgever door middel van het verzamelen en registreren van alle relevante gegevens van een vacature. Je zorgt voor de opmaak en publicatie van de vacature in uiteenlopende media. Tevens verspreid je de vacature onder een zo breed mogelijk netwerk.

- Bemiddeling van kandidaten in de brede zin. Je beoordeelt binnengekomen sollicitaties en bepaalt of je met een kandidaat in gesprek gaat. Je voert competentiegerichte intakegesprekken om een zo objectief mogelijk beeld te krijgen over de bemiddelbaarheid van de persoon. Je weet de competenties van je kandidaat in kaart te brengen via metingen (online assessments) en je bent vervolgens in staat de rapportage ervan op juiste wijze te interpreteren en te bespreken. In overleg met de consultant bepaal je wie de geschikte kandidaten voorstelt bij de opdrachtgevers. Tevens informeer je kandidaten over de werkwijze van Werk en Vakmanschap en adviseert hen bijvoorbeeld over het voorbereiden en voeren van een sollicitatiegesprek.

- Verwerken van administratieve gegevens van de werving, selectie en bemiddeling van kandidaten en flexkrachten op een tijdige en correcte wijze. Denk hierbij aan het registreren van alle relevante gegevens van kandidaten (waaronder opleiding, werkervaring, motivatie, competenties en wensen), wat je met hen hebt besproken en het opmaken van curricula vitae.

Vereisten

Als recruiter heb je een proactieve houding, ben je klant- en servicegericht, stressbestendig en weet in hectische situaties het overzicht te houden. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en weet anderen te overtuigen door de focus te leggen op de voordelen. In samenwerking met anderen lever je een actieve bijdrage om de werving & selectie doelen van het team te realiseren.
Tevens:

  • Beschik jij over een MBO-/HBO denk- en werkniveau
  • Heb je enkele jaren relevante werkervaring opgedaan in de arbeidsbemiddelingsbranche inclusief ervaring met het opzetten van wervingsactiviteiten
  • Bezit je affiniteit met techniek en de technische sector
  • Weet jij je weg met social media


Wat wij bieden

Werk en Vakmanschap is een samenwerkingsverband van honderden technische en industriële bedrijven inclusief grote internationale bedrijven en MKB-bedrijven. Wij werken met meer dan 75 enthousiaste werving & selectie collega’s vanuit 11 kantoren in heel Nederland. Bij ons heb je een afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. De vestiging in Rotterdam is je werkplek. Naast hard werken binnen een informele cultuur is er veel ruimte voor humor. Het team is hecht en staat voor elkaar klaar. Daarnaast vinden er regelmatig personeelsuitjes plaats, waarbij je al jouw collega’s ontmoet.


Wij bieden een tijdelijk contract van 12 maanden met uitzicht op verlenging. Bij de functie hoort een bruto maandsalaris tussen €2.250 en €3.500 op basis van een fulltime dienstverband en afhankelijk van opleiding en ervaring. Bij een 40-urige werkweek ontvang je 25 vakantiedagen én 13 ADV dagen. Tevens heb je de mogelijkheid om parttime te werken. Daarnaast ontvang je vakantiegeld, reiskostenvergoeding en hebben we een goede pensioenregeling. Je hebt bij ons alle gelegenheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en bovendien kun je in aanmerking komen voor de studiekostenregeling. Ook kent Werk en Vakmanschap een jaarlijkse resultaatafhankelijke bonusregeling. Je wordt automatisch opgenomen in onze collectieve persoonlijke ongevallenverzekering en je kunt je daarnaast aanmelden voor de collectieve zorgverzekering. Een mobiele telefoon heb je in ons vak zeker nodig en krijg je dan ook van ons ter beschikking.


Reageer op onze functie

Reageer via de button. Heb je in de tussentijd aanvullende vragen over onze procedure of over de functie stuur ons gerust een e-mail via vacatures@werkenvakmanschap.nl.