Recruiter voor onze vestiging in Nijmegen

Omschrijving

Als recruiter voor Werk en Vakmanschap treed je als schakel tussen onze opdrachtgevers in de technisch-industriële sectoren en kandidaten op. Je gaat een bemiddelende, coördinerende en ondersteunende rol innemen waarbij je verantwoordelijk wordt voor een breed takenpakket. Waar onze consultants zich veelal bezig houden met het A tot Z proces ligt jouw focus als recruiter bij het werven van kandidaten en onderhouden van netwerken.


De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

- Werven en selecteren van nieuwe kandidaten door middel van uiteenlopende voorlichtings-, promotie- en wervingsactiviteiten in samenwerking met de consultants van de vestiging en marketing/communicatie.

- Opstellen van functieprofielen in samenwerking met de opdrachtgever door middel van het verzamelen en registreren van alle relevante gegevens van een vacature. Je zorgt voor de opmaak en publicatie van de vacature in uiteenlopende media. Tevens verspreid je de vacature onder een zo breed mogelijk netwerk.

- Bemiddeling van kandidaten in de brede zin. Je beoordeelt binnengekomen sollicitaties en bepaalt of je met een kandidaat in gesprek gaat. Je voert competentiegerichte intakegesprekken om een zo objectief mogelijk beeld te krijgen over de bemiddelbaarheid van de persoon. Je weet de competenties van je kandidaat in kaart te brengen via metingen (online assessments) en je bent vervolgens in staat de rapportage ervan op juiste wijze te interpreteren en te bespreken. In overleg met de consultant bepaal je wie de geschikte kandidaten voorstelt bij de opdrachtgevers. Tevens informeer je kandidaten over de werkwijze van Werk en Vakmanschap en adviseert hen bijvoorbeeld over het voorbereiden en voeren van een sollicitatiegesprek.

- Verwerken van administratieve gegevens van de werving, selectie en bemiddeling van kandidaten en flexkrachten op een tijdige en correcte wijze. Denk hierbij aan het registreren van alle relevante gegevens van kandidaten (waaronder opleiding, werkervaring, motivatie, competenties en wensen), wat je met hen hebt besproken en het opmaken van curricula vitae.

Vereisten

Als persoon ben je een echte teamspeler, met een proactieve houding. Je levert in samenwerking met anderen een actieve bijdrage om de doelen van het team te realiseren. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en weet dat luisteren naar je gesprekspartner het allerbelangrijkste is. Je werkt nauwkeurig, bent klant- en servicegericht, daadkrachtig, stressbestendig en weet in hectische situaties het overzicht te houden.
Tevens:

  • Beschik jij over een MBO-/HBO denk- en werkniveau
  • Eventuele werkervaring als recruiter is een pré
  • Bezit je affiniteit met techniek en de technische sector

Wat wij bieden

Werk en Vakmanschap is een samenwerkingsverband van honderden technische en industriële bedrijven inclusief grote internationale bedrijven en MKB-bedrijven. Wij werken met meer dan 75 enthousiaste collega’s vanuit 11 kantoren in heel Nederland. De recruitment consultant positie is een afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. De vestiging in Nijmegen is je werkplek. Naast hard werken wordt er ook veel gelachen. Het team is hecht en gaat voor elkaar door het vuur. Daarnaast vinden er regelmatig personeelsuitjes plaats, waarbij je al jouw collega’s ontmoet.


Wij bieden een tijdelijk contract van 12 maanden met uitzicht op verlenging. Je hebt bij ons de mogelijkheid om parttime te werken. Het salaris is afhankelijk van je ervaring, je ontvangt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast ontvang je vakantiegeld, reiskostenvergoeding en hebben we een pensioenregeling. Je hebt bij ons alle gelegenheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en je kunt in aanmerking komen voor de studiekostenregeling. Ook kent Werk en Vakmanschap een resultaatafhankelijke bonusregeling. Tevens kun je je aanmelden voor de collectieve zorgverzekering en word je opgenomen in onze collectieve persoonlijke ongevallenverzekering. Uiteraard krijg je een telefoon van ons ter beschikking.


Reageer op onze functie

Reageer via de button. Heb je in de tussentijd aanvullende vragen over onze procedure of over de functie stuur ons gerust een e-mail via vacatures@werkenvakmanschap.nl.