Consultant voor onze vestiging in Nijmegen

Omschrijving

‘Jongeren en zij-instromers kunnen via ons aan een leerwerktraject bij bedrijven worden gekoppeld. Vakvolwassen technici bemiddelen we veelal naar vaste banen. Het is de kunst om mensen aan ons te verbinden’. Zo omschrijven onze recruitment consultants hun functie.


De recruitment consultant functie is een 360 graden functie waarin je alles van A tot Z kunt begeleiden; het werven van vacatures, het adviseren van onze technische opdrachtgevers, het vinden van de juiste kandidaten op openstaande vacatures én coaching van onze werknemers op de werkvloer of bij een studie. Tevens is het begeleiden van werknemers in hun loopbaanontwikkeling ook een belangrijk onderdeel. Allemaal met een focus op techniek.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

- Netwerken en relaties onderhouden/opbouwen met onze klanten, kandidaten, werknemers en opleidingsinstituten. Doordat je veel contact met alle partijen hebt, weet je wat er bij ieder van hen speelt. Met deze kennis kun jij onze opdrachtgevers adviseren op het gebied van personeelsbeleid, recruitmentvraagstukken en opleidingen. Naast bestaande klanten ga je ook andere bedrijven overtuigen om samen te werken met Werk en Vakmanschap.

- Werven en selecteren van nieuwe kandidaten via cv-databanken, LinkedIn, Facebook en andere social media. Tevens vertegenwoordig je ons op open dagen op scholen en beurzen. Je linkt kandidaten met de openstaande vacatures en introduceert hen bij onze opdrachtgevers.

- Coachen en begeleiden van leerlingen die via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL-trajecten) van het MBO zijn ingezet bij onze opdrachtgevers. Je bezoekt hen op de werkvloer om ze te begeleiden. Ook begeleid je onze ervaren vakmensen en ondersteun je hen in hun loopbaanontwikkeling.

- Verwerken van administratieve gegevens in ons systeem, zoals klant- en kandidaat gegevens. Zo blijf je accuraat en toon je je verantwoordelijkheid voor het volledige proces.


Vereisten

Als persoon ben je iemand die betrokken is, die zich met de verschillende partijen kan identificeren, benaderbaar is en je te allen tijde als verbinder opstelt. Je houdt van online en offline netwerken. Je bent in staat anderen te helpen hun capaciteiten te vergroten en hun mogelijkheden optimaal te benutten. Je levert in samenwerking met anderen een actieve bijdrage om de doelen van het team te realiseren. Bovendien ben je daadkrachtig en ga je ongevraagd over tot handelen voordat de omstandigheden je hiertoe dwingen.

Tevens:

  • Beschik jij over een HBO denk- en werkniveau
  • Heb je relevante werkervaring in het vakgebied van recruitment of arbeidsbemiddeling
  • Bezit je affiniteit met techniek
  • Ben je een commercieel talent
  • Weet jij je weg met social mediaWat wij bieden

Werk en Vakmanschap is een samenwerkingsverband van honderden technische en industriële bedrijven inclusief grote internationale bedrijven en MKB-bedrijven. Wij werken met meer dan 75 enthousiaste collega’s vanuit 11 kantoren in heel Nederland. De recruitment consultant positie is een afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. De vestiging in Nijmegen is je werkplek, maar houd er daarnaast rekening mee dat je veel op pad bent. Naast hard werken wordt er ook veel gelachen. Het team is hecht en gaat voor elkaar door het vuur. Daarnaast vinden er regelmatig personeelsuitjes plaats, waarbij je al jouw collega’s ontmoet.


Wij bieden een tijdelijk contract van 12 maanden met uitzicht op verlenging. Je hebt bij ons e mogelijkheid om parttime te werken. Het salaris is afhankelijk van je ervaring, je ontvangt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast ontvang je vakantiegeld, reiskostenvergoeding en hebben we een pensioenregeling. Je hebt bij ons alle gelegenheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en je kunt in aanmerking komen voor de studiekostenregeling. Ook kent Werk en Vakmanschap een resultaatafhankelijke bonusregeling. Tevens kun je je aanmelden voor de collectieve zorgverzekering en word je opgenomen in onze collectieve persoonlijke ongevallenverzekering. Uiteraard krijg je een telefoon van ons ter beschikking.


Reageer op onze functie

Reageer via de button.


Heb je in de tussentijd aanvullende vragen over onze procedure of over de functie stuur ons gerust een e-mail via vacatures@werkenvakmanschap.nl.