Consultant voor onze vestiging in Leiden

Omschrijving

‘Jongeren en zij-instromers worden via ons aan een leerwerktraject bij bedrijven gekoppeld. Vakvolwassen technici bemiddelen we veelal naar vaste banen. Het is de kunst om technisch talent en bedrijven aan ons en aan elkaar te verbinden’. Zo omschrijven de recruitment consultants van Werk en Vakmanschap hun functie.


De recruitment consultant in Leiden heeft een 360 graden functie waarin alles van A tot Z wordt begeleid; het acquireren van technische bedrijven en werven van vacatures, het adviseren van onze opdrachtgevers, het vinden van de juiste kandidaten, het coachen van de werknemers op de werkvloer, bij een studie of bij hun loopbaanontwikkeling én het promoten van techniek en technische opleidingen om onze opdrachtgevers nu en in de toekomst te blijven voorzien van technisch talent.


De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

- Werven en selecteren van nieuwe kandidaten via cv-databanken, LinkedIn, Facebook en andere social media. Tevens vertegenwoordig je ons op open dagen op scholen en op vakbeurzen voor promotionele en voorlichtingsactiviteiten. Je linkt kandidaten met de openstaande vacatures en introduceert de kandidaten bij de opdrachtgevers.

- Coachen en begeleiden van leerlingen die via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL-trajecten) van het MBO zijn ingezet bij onze opdrachtgevers. Je bezoekt hen op de werkvloer om ze te begeleiden. Ook begeleid je onze ervaren vakmensen en ondersteun je hen in hun loopbaanontwikkeling.

- Netwerken en opbouwen van relaties met klanten, kandidaten, werknemers en opleidingsinstituten. Doordat je veel contact met alle partijen hebt, weet je wat er bij ieder van hen speelt. Met deze kennis kun jij opdrachtgevers adviseren op het gebied van recruitmentvraagstukken en opleidingen. Naast bestaande klanten ga je ook andere bedrijven overtuigen om samen te werken met Werk en Vakmanschap.

- Verwerken van administratieve gegevens in ons systeem, zoals klant- en kandidaat gegevens. Zo blijf je accuraat en toon je je verantwoordelijkheid voor het volledige proces.Vereisten

Als recruitment consultant ben je betrokken, benaderbaar en kun je je met de verschillende partijen identificeren. Je houdt van online en offline netwerken en je weet nieuwe bedrijven te overtuigen van de kracht van Werk en Vakmanschap. Je bent in staat anderen te helpen hun capaciteiten te vergroten en hun mogelijkheden optimaal te benutten. Je levert in samenwerking met anderen een actieve bijdrage om de werving & selectie doelen van het team te realiseren. Bovendien ben je daadkrachtig en ga je ongevraagd over tot handelen voordat de omstandigheden je hiertoe dwingen.

Tevens:

  • Beschik jij over een HBO denk- en werkniveau
  • Heb je meer dan 3 jaar relevante werkervaring in het vakgebied van recruitment of arbeidsbemiddeling
  • Bezit je affiniteit met techniek
  • Heb je ervaring met acquireren
  • Weet jij je weg met social media

Wat wij bieden

Het team in Leiden

Werk en Vakmanschap is een samenwerkingsverband van honderden technische en industriële bedrijven inclusief grote internationale bedrijven en MKB-bedrijven. Wij werken met meer dan 75 enthousiaste werving & selectie collega’s vanuit 11 kantoren in heel Nederland. De recruitment consultant positie is een afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. De vestiging in Leiden is je werkplek, maar houd er rekening mee dat je veel op pad bent in de regio. Naast hard werken wordt er ook veel gelachen. Het team is hecht en gaat voor elkaar door het vuur. Daarnaast vinden er regelmatig personeelsuitjes plaats, waarbij je al jouw collega’s ontmoet.


Wij bieden een tijdelijk contract van 12 maanden met uitzicht op verlenging. Bij de functie hoort een bruto maandsalaris tussen €2.500 en €4.000 op basis van een fulltime dienstverband en afhankelijk van opleiding en ervaring. Bij een 40-urige werkweek ontvang je 25 vakantiedagen én 13 ADV dagen. Tevens heb je de mogelijkheid om parttime te werken. Daarnaast ontvang je vakantiegeld, reiskostenvergoeding en hebben we een goede pensioenregeling. Je hebt bij ons alle gelegenheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en bovendien kun je in aanmerking komen voor de studiekostenregeling. Ook kent Werk en Vakmanschap een jaarlijkse resultaatafhankelijke bonusregeling. Je wordt automatisch opgenomen in onze collectieve persoonlijke ongevallenverzekering en je kunt je daarnaast aanmelden voor de collectieve zorgverzekering. Een mobiele telefoon heb je in ons vak zeker nodig en krijg je dan ook van ons ter beschikking.


Reageer op onze functie

Reageer via de button. Heb je in de tussentijd aanvullende vragen over onze procedure of over de functie stuur ons gerust een e-mail naar vacatures@werkenvakmanschap.nl.